Jump to content
Josh Osborn

Nitro Upload Issues

Recommended Posts

Josh Osborn

Has anyone been experiencing issues uploading documents to NitroCloud this week?

If so, any suggestions on a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kelvin V.

Hi @Josh Osborn,

Thanks for posting on our Community Forums!

I was able to upload several files successfully. Please try to upload a document again and kindly forward any error message you get. 

Cheers!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Josh Osborn

@Kelvin V., thankyou for your response.

Still no luck unfortunately. I will send you a screen capture of the error message.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kelvin V.

Hi @Josh Osborn,

I responded to your personal message. 

Please perform the steps provided and let me know how it goes.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cavaradossi

How about actually posting solutions to your "Community Forum"?

Every time I have found a post that is related to what I need help with the 'help' has been sent PM or via a Support Ticket.

I was considering purchasing your NPS product, but your support is jacked.

I'm off to find a better solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kelvin V.

Hi @Cavaradossi,

Thank you for posting on our Community Forums!

I'm sorry to hear that you feel that way. Usually, PMs are made when support needs confidential information like licenses, files, reference numbers, email addresses etc or when users provide these information. This is a public forum, so it is crucial to keep these information private. We also create support tickets for users who are actually business clients or who are single-users but have purchased Nitro VIP Access/ Premium Support (tickets have faster response time compared to forum). 

Are you also having issues uploading a file via Nitro Cloud? I tried it just now and it works on my end. Once you get the chance, please try to upload again. If the issue persists, kindly provide what browsers have you tried, any error message you're getting and if its happening to all files you try to upload or just a particular one (please provide the file size if the issue is file-specific).

You can freely post your issues here. We have support reps handling the Community Forums ready to step in and help out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.