Jump to content
sward-uk

can't activate

Recommended Posts

sward-uk

Hi, I just swapped computers, deactivated old licenses (2) but the new download (v13) is not accepting the serial number with or without the '-'

Share this post


Link to post
Share on other sites
AllainU

Hello @sward-uk,

Thank you for reaching out to us through our Community Forums!

In order for me to further assist you with your concern, could you please provide the serial number of your Nitro Pro?

To send it via private message, hover your mouse on top of my name 'AllainU' and select 'Message'. 

This matters because our business installers are different from the online ones.

Thank you very much in advance and I am looking forward to hearing back from you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AllainU

Hi @sward-uk,

Thank you for your private message.

I just made an adjustment on your license, so you can now activate your copy of Nitro Pro by going to Help tab > About Nitro Pro > Activate, entering your serial number and clicking Activate.

Thank you for choosing Nitro and I hope this helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites
marie99

I have the same problem.

I deactivated the 2 old licenses, but can't reactivate on the new computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AllainU

Hello @marie99,

Thank you for reaching out to us through our Community Forums!

In order to further assist you, could you please provide your serial number and a screenshot of your 'About Nitro Pro' window under Help tab?

Also, a screenshot of the error message you have received after entering your serial number.

To send them via private message, hover your mouse on top of my name 'AllainU' and select 'Message'.

To find out how to take a screen shot, check out this link: https://kb.gonitro.com/knowledgebase/#/search/screen/000004108 

Thank you very much in advance and I am looking forward to hearing back from you.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
sward-uk

Thanks for the instructions.  It is still not activating for me, I have the same mesage appearing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.