Jump to content
DavidJ

Stamps not working

Recommended Posts

DavidJ

Version pro-11 Windows 10

Create a new stamp - shown as a blank box in the Custom field - this problem has been raised since May at least.

Single click on the blank box - just closes the Stamps Screen.

Double click and it dumps the stamp wherever the cursor happens to be.  Previous versions allowed it to be positioned with the cursor.

Stamp does not appear in the Recently Used areas.

 

Create a new stamp with a jpg file.

This shows in the Custom box and the Recently used area but both a single click and double click just close the Stamps Screen and it cannot be inserted into the document.

This all worked well in Version 10 but Version 11 is a mess.

This is a known problem - why has it not been fixed in a very recent release. 

  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leslie V.

Hello DavidJ,

From the support tickets that you raised, I can see that the issue has already been resolved.
Should you need further assistance, please don't hesitate to contact us again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.